Nieuws

Eric Reumer en HVBS verlengen overeenkomst met een jaar

Eric Reumer en HVBS verlengen overeenkomst met een jaar

Door HVBS- Eric Reumer gaat een jaar langer door bij HVBS. De trainer en het bestuur van HVBS hebben de optie in het huidige contract gelicht en de overeenkomst met een jaar verlengd. Eric zal na het huidige seizoen ook het seizoen 2019/2020 bij de vrouwenploeg van HVBS (hoofdklasse B) actief zijn. Tevens werd een eerste optie voor het seizoen 2020/2021 opgenomen.

Hoewel de trainer in het eerste seizoen wordt geplaagd door blessureleed en periode van afwezigheid van speelsters, heeft hij het naar zijn zin in Bunschoten. Hij wil ook graag verder met de jeugd en werken aan doorstroming naar het seniorenteam. Beide partijen hebben besloten al voor het einde van de huidige competitie vertrouwen in elkaar uit te spreken en een continuering van de huidige samenwerking voor het komende seizoen overeen te komen.

Eric Reumer, volgend seizoen opnieuw bij de vrouwenploeg van HVBS     foto HVBS

Eric is nog niet klaar bij HVBS. Het bestuur van HVBS is zeer content en ziet in Eric een trainer die helemaal bij HVBS past en is blij dat ze met Eric verder aan de toekomst van HVBS kunnen bouwen.

Deel dit bericht