Nieuws

Fred Michielsen opvolger Osvaldo Gomes bij DFS Arnhem

Osvaldo Gomes vertrekt aan het einde van het seizoen bij DFS Arnhem. Dat heeft hij kenbaar gemaakt aan het bestuur van de Arnhemse vereniging. Hij ziet onvoldoende aanknopingspunten voor nog een nieuw seizoen Daarmee komt er al na 1 jaar een einde aan de samenwerking tussen beide partijen.

Feit is dat het herenteam van DFS , waar Osvaldo verantwoordelijk voor is, weliswaar minder sprankelend speelt dan vorig seizoen, maar desondanks opnieuw volop in de strijd is om een plek in de play-offs.

“Als bestuur respecteren wij zijn besluit uiteraard en zijn blij dat hij ons hierover al vroegtijdig heeft geïnformeerd, zodat wij tijdig op zoek konden gaan naar een opvolger”, aldus Hans Takke, voorzitter van DFS Arnhem. “Bovendien zijn wij hem erkentelijk voor de energie die hij in de selectie heeft gestoken en nog zal steken met het oog op het mogelijk opnieuw bereiken van de play-offs”.

De Arnhemse vereniging heeft  snel een opvolger voor Gomes gevonden in de persoon van Fred Michielsen. Michielsen was de afgelopen 2 jaar trainer/coach van het eerste damesteam van PSV, en in de jaren daarvoor o.a. werkzaam als trainer/coach bij de dames van Nieuwegein, Hellas, HMC in Raamdonksveer en de Handbalschool Brabant.

“Ik denk dat wij met het aantrekken van Michielsen  een persoon hebben binnengehaald, die niet alleen beschikt over de juiste papieren, maar daarnaast ook de skills in huis heeft om op een juiste manier om te gaan met een herenselectie die elkaar door en door kent”, aldus Huub Schoenaker, lid van de commissie die verantwoordelijk was voor de zoektocht naar een nieuwe trainer.

  

Deel dit bericht