Geen stunt Havas tegen Aristos.

De handballers van Havas hebben zaterdagmiddag niet kunnen stunten tegen Eredivisionist Aristos. De ploeg uit Almere had aan een gelijkspel voldoende om zich te plaatste voor de finale van de play-offs tegen Olympia ’89/DOS ’90 voor een plaats in de eredivisie maar het werd een 34-29 nederlaag voor Havas dat bij rust met een 14-12 stand zeker nog niet kansloos was.

In de eerste tien minuten van de tweede helft sloeg Aristos een gaatje. Aan het einde kon Havas nog even wat terug doen maar het was onvoldoende om de achterstand weg te poetsen.

“Het was een mooi toetje op een mooi handbalseizoen” verteld Theo van den Berg. “We hebben vier leuke wedstrijden gespeeld waarbij we alleen vandaag hebben verloren. Maar Artistos heeft terecht gewonnen. Wij wensen beide ploegen veel succes in de finale”.

Met deze zege mag Artistos nog hopen op een langer verblijf in de eredivisie. De Amsterdammers spelen nog een dubbele ontmoeting tegen de ploeg uit Oss. De winnaar van die tweeluik speelt volgend seizoen in de eredivisie

Winst WHC

WHC won de laatste wedstrijd van het seizoen in Poule B in Rotterdam met 29-30 van ARBO Rotterdam. Het was de eerste overwinning voor de Haagse ploeg in de nacompetitie.