Nieuws

Handbal Education Summer Camp 2.0 weer in de steigers

Van de Redactie – “We zijn weer begonnen met het organiseren van de tweede editie van het Handbal Education Summer Camp,” aldus Robert Papic, een van de organisatoren.

Het HESC 2.0 zal plaatsvinden in Biograd van 13 juni t/m 4 juli 2020, telkens met een programma voor één week, in samenwerking met Eklata Travel Agency, het toonaangevende reisbureau voor kinderen en jeugdprogramma's in Kroatië.

              

Het idee van het handbalkamp is het verbinden van de schoonheid van de Kroatische kust en handbaltrainingen, voorbereid en gegeven door professionele coaches. Gekozen is voor Biograd omdat die plaats dichtbij Zadar Airport (20 km) en Split Airport (100 km) en het National Natuur Park  Kornati ligt. “Alle faciliteiten die we nodig hebben voor de trainingen en workshops voor de coaches, zijn hier aanwezig.” Het trainingsprogramma is gebaseerd op een aantal principes van de handbalsport. Deelnemers kunnen programma’s die aangeboden worden, afhankelijk van het handbalniveau van het team.

                                 

De deelnemers worden ondergebracht in Hotel Adria, dat één overdekt en verlicht veld telt, 2 zwembaden, een sporthal  naast het hotel heeft en vlakbij het strand ligt.

Op de volgende link is een sfeerimpressie te zien van het kamp 2019: https://vimeo.com/search?q=HESC2.0

Meer informatie over het kamp vindt u hier: https://handballeducation.com/category/hesc-2019/

Meer over de handbaltrainingen is te bekijken via: www.handballeducation.com

 

 

Deel dit bericht