Nieuws

Handbalschool Brabant presteert op Drönninglundcup in Denemarken

Handbalschool Brabant heeft knappe prestaties geleverd tijdens de Drönninglundcup 2018. Zo wisten de meisjes D-jeugd (U14) en de jongens B-jeugd (U19) tot de finale te komen. De meisjes D wisten na een fantastische wedstrijd de  finale te winnen en mochten de eerste prijs in ontvangst nemen van niemand minder dan de bondscoach van de Oranje dames Helle Thomsen. De jongens B verloren helaas de finale van een sterkere Deense tegenstander.

Buiten de twee finales werden er vele kwartfinales en halve finales bereikt door alle teams. Zowel de jongens als meisjes kregen flinke tegenstand waardoor het toernooi erg leerzaam en geslaagd was. Handbalschool Brabant was actief in de categorieën U12 tot en met U19.

In september zal Handbalschool Brabant starten met de selectietrainingen voor het nieuwe seizoen. Inschrijven kan op www.handbalschoolbrabant.nl De inschrijving voor selectierondes zijn inmiddels geopend! Deze zullen op zaterdag 1 september, zaterdag 8 september, met uitloop mogelijkheid naar 15 september worden gehouden  

Deel dit bericht