Nieuws

Hans Schets doet een stapje terug

Hans Schets doet een stapje terug

Van de Redactie - Vanwege gezondheidsproblemen moet Hans Schets een stapje terug doen. Hans heeft bijna 20 jaar lang, bijna dag en nacht, Handbalstartpunt.nl op de kaart gezet. Op de site heeft heel handballend Nederland altijd mooie verslagen en informatie kunnen lezen. Hans was er altijd snel bij, had vaak als eerste de uitslagen gepubliceerd. Zowel nationaal als internationaal was Hans een echte handbalkenner en heeft hij ons allen veel leesplezier bezorgd.

Met zijn enorme kennis gaan we een handbalicoon van formaat missen.

We willen Hans dan ook ontzettend bedanken voor wat hij allemaal heeft gedaan voor deze geweldige sport.


handbalstartpunt.nl gaat wel door

Frits Feuler, voor velen ook een bekende, neemt de taak van Hans over. Hij zal ervoor zorgen dat Handbalstartpunt.nl u blijft informeren over onze handbalsport. Naast Frits is er nog een aantal correspondenten dat bijdragen gaat aanleveren voor de website. Nieuwe medewerkers zijn uiteraard altijd van harte welkom!

Heb jij ook ambities om over handbal te schrijven of om een van de correspondenten van Handbalstartpunt.nl te worden? Schrijf dan een mail naar Frits Feuler (frits@hsp.nl) met je gegevens en motivatie, dan nemen we z.s.m. contact met je op.

Nieuw mailadres
Uiteraard hopen wij ook dat trainers en clubs in de toekomst weer hun berichten, wedstrijdverslagen en nieuwtjes willen doorsturen naar Handbalstartpunt.nl.

Met ingang van 21 augustus heeft Handbalstartpunt.nl een nieuw algemeen mailadres: redactie@handbalstartpunt.nl. Indien u een bericht of nieuwtje heeft, gebruikt u dan dit e-mailadres. Het oude e-mailadres van Hans Schets zal voorlopig nog in de lucht blijven maar zal t.z.t. niet meer werken. Mailtjes die vooralsnog op dit emailadres binnen komen, worden wel doorgestuurd.

U kunt ook rechtstreeks met Frits Feuler contact opnemen via frits@handbalstartpunt.nl of gsm 06-54786018. Zijn privé-emailadres (fritsfeuler@gmail.com) is vanaf 21 augustus niet meer beschikbaar voor Handbalstartpunt.nl

Verder is het mogelijk om het contactformulier in te vullen op de site. Het bericht komt dan automatisch bij een van de redactieleden terecht.

Uitslagen

De uitslagenverwerking voor alle landelijke klassen bij de senioren blijft gehandhaafd. We verzoeken de teamverantwoordelijken van de thuisclub om direct na afloop alleen de uitslag – dus géén ruststand of andere informatie – door te geven op 06- 52 28 52 71 (Arjan Meuwissen) met vermelding van de wedstrijd. Dus een melding ´we hebben met 26-25 gewonnen´ is niet echt duidelijk voor de uitslagendienst.

Belangrijk: zet deze nummers niet in een groepsapp van team of club, dat schept voor de uitslagenverwerking te veel verwarring en oponthoud.

Livestream

Clubs die werken met livestream kunnen de link voor hun wedstrijd doorgeven - uiterlijk vrijdag - naar redactie@handbalstartpunt.nl. We nemen dan alle beschikbare streams in één overzicht mee.

Wedstrijdverslagen

Ook wedstrijdverslagen, eventueel vergezeld van een goede actiefoto, zijn weer welkom op het nieuwe emaildres - dus niet via de app - en zullen we na het speelweekeinde publiceren. Meegestuurde foto´s moeten vrij van rechten zijn.

De link naar de Facebookpagina van Hans Schets /  Handbalstartpunt.nl iwordt door de redactie niet meer van berichten voorzien. In plaats daarvan is een nieuwe FB-pagina opgestart:

 

Wij willen Hans nogmaals ontzettend bedanken voor zijn jarenlange inzet en wij wensen Frits en zijn team heel veel succes.

Redactie handbalstartpunt.nl

Deel dit bericht