Handbalshop
Hans van Dijk verruilt Hellas voor Volendam

Hans van Dijk verruilt Hellas voor Volendam

31 januari 2019, 21:16 uur

AD SPORT / Peter Lotman- Hans van Dijk is komend seizoen de trainer/coach van Volendam. Hij volgt Peter Portengen op, die onlangs aangaf na twee seizoenen te vertrekken.

Van Dijk is nu nog oefenmeester van het Haagse Hellas, waarmee hij tweede staat in de eredivisie. Afgelopen zaterdag werd de tweestrijd met Houten, waar Van Dijk zeven seizoenen werkte, door Hellas ruim verloren. Houten voert met drie punten voorsprong de eredivisie aan. 

De afgelopen twee seizoenen maakte de voormalig topspeler en international furore bij Hellas door de ploeg naar de koppositie van de hoogste landelijke divisie te tillen. De spelers roemden zijn professionele aanpak en vooral ook zijn benadering van de spelers.

Hij was graag nog doorgegaan, maar kon niet tot overeenstemming komen met de club over het te voeren topsportbeleid.

Van Dijk, die zijn debuut maakt in de BENE-League: “Een geweldige uitdaging om bij Volendam aan de slag te kunnen. Een club met naam die al veel grote prijzen in het verleden heeft gewonnen. De bedoeling is dat ik me bezig ga houden met de ontwikkeling van het teamproces en de doorstroming van de talenten.”

Laatste update: 31 januari 2019, 21:35 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Handbal-direct