Nieuws

Harold Nusser: “Foutenlast moet omlaag willen we onszelf belonen”

Na de forse nederlaag tegen Swift twee weken geleden speelden de handballers van OCI-LIONS 2 afgelopen weer een goede wedstrijd tegen de nummer twee van de ranglijst Quintus. Komende zondag staat dan weer de thuiswedstrijd tegen Hercules op het programma, de nummer vier van de ranglijst. In uitwedstrijd in Den Haag ging met 25-22 verloren. Aan trainer coach Harold Nusser dan ook de vraag wat zijn verwachtingen zijn voor de wedstrijd van komende zondag?

“Zoals wij in het begin van de competitie al aangekondigd hadden zou het niveau in de wedstrijden dit seizoen heel wisselend zijn”, verteld de coach van LIONS 2 . “De laatste twee wedstrijden hebben dit nogmaals bevestigd. Blessures maken het er dan ook nog allemaal niet gemakkelijker op maar jongens die niet spelen kunnen op het veld ook geen invloed uitoefenen. Dat kunnen alleen zij die spelen. Zo was ik afgelopen week tegen Quintus wel tevreden met het spel, maar te veel individuele fouten zorgden er echter voor dat we geen aanspraak op de winst konden maken. Maar dat is in deze fase ondergeschikt”.

Nusser: “Hercules presteert boven verwachting en hun vierde plek op dit moment is verdiend. Ze hebben aangetoond voor menige tegenstander een moeilijk te bespelen team te zijn. Wanneer wij ons zelf willen belonen met meer dan alleen goed spel dan zullen we de foutenlast omlaag moeten brengen. Daarnaast zullen we de discipline moeten opbrengen om vast te houden aan gemaakte afspraken. Lukt ons dat dan kunnen we meedoen om de overwinning. Net zoals nederlagen horen namelijk overwinningen ook bij het leerproces. Hercules daarentegen zal haar play-off plek willen behouden dus die gaan ook vol voor de winst”

De wedstrijd die zondagmiddag in Sporthal de Haamen in Beek wordt gespeeld en om 14:30 uur begint staat onder leiding van  

Deel dit bericht