HC Visé BM contracteert drie buitenlandse spelers

HC Visé BM contracteert drie buitenlandse spelers

02 augustus 2018, 18:00 uur

Twee Portugese en een Franse speler voor Visé

Door Frits Feuler –Met de nieuwe trainer Korneel Douven, overgekomen na één jaar Initia Hasselt en zijn assistent Pieter Vanloo, aan het roer bij HC Visé BM, heeft de club zich duchtig geroerd op de transfermarkt.

Een nieuw trio buitenlandse spelers vervoegt komend seizoen de selectie van de BeNeLeague-deelnemer die ook in de Belgische competitie, bekertoernooi én in Europees verband hoge ogen wil gooien.

Van het Franse Istres (D2) komt de 22-jarige rechteropbouwer Vincent Bello, 1.88 m en 86 kg die zijn opleiding genoot bij Dunkerque. Hij had na het afgelopen seizoen een aantal keuzes: bij zijn oude club blijven of naar Tournai verkassen. Het werd uiteindelijk Visé, omdat hij in Luik zijn studie fysiotherapie kan voortzetten.

Van Bayer Dormagen (Tweede Bundesliga) komt de 24-jarige Portugese linkeropbouwer Nuno Carvalhais (1.90m en 96 kg)  over. Hij begon zijn handballoopbaan bij Porto en is goed bevriend met LIONS-speler Joa Ramos. Bij zijn nieuwe club ontmoet hij zijn landgenoot en rechterhoekspeler Serge Rola (28), die overkomt van concurrent Sasja HC.

Laatste update: 06 augustus 2018, 13:13 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Handbal-direct