Hurry Up bekert verder in kwartfinale

De handballers van JMS Hurry Up hebben zich ten koste van Eredivisionist FIQAS Aalsmeer 2 geplaatst voor de kwartfinale. Voor de ploeg uit Zwarteneer, die alles gezet heeft op de bekerwinst dit seizoen, leek het een makkelijk avondje te worden in de bloem hof. Na Tien minuten had de ploeg van Martin Vlijm een voorspong opgebouwd van vijf punten 2-7 Daar bleef het voorlopig bij voor de Drentse ploeg. Aalsmeer begon meer weerstand te bieden en de voorspong liep niet verder meer op voor Hurry Up. Tot 7-11 bleef het verschil hetzelfde. In de slotfase kwam Aalsmeer sterk terug naar 12-12 maar Hurry up pakte toch nog de voorsprong bij rust: 12-13

Aan het begin van de tweede helft loopt Hurry Up weer weg. Via 13-16 werd het 14-20 na veertig minuten. Die voorspong kwam in het verdere verloop van de tweede helft niet meer in gevaar. In tegen deel De Zwartemeerders konden nog wat uitlopen hetgeen leidde tot een voorspong van acht doelpunten:  29-21 vijf minuten voor het einde. Daarmee was de wedstrijd gelopen al kon Aalsmeer in de slotfase nog wat terug doen. De 26-30 eindstand was voor de statistieken. Hurry Up plaats zich voor de kwart finale in maart.