Hurry up en Quintus houden koers richting BENE-League

Hurry up en Quintus houden koers richting BENE-League

15 april 2018, 20:54 uur

In de play-offwedstrijden om twee Bene-League tickets hebben de twee ploegen die hun BENE-league plaats moeten verdedigen zaterdagavond opnieuw goede zaken gedaan. JMS Hurry Up ontving thuis Stipt Payroll Houten en won na een 13-11 ruststand met 34-24. Wematrans Quintus speelde thuis tegen DFS Arnhem en zegevierde na een 16-7 ruststand met 30-23

In de stand gaat Hurry Up met zes punten uit drie wedstrijden aan kop gevolgd door Quintus met vier punten. Houten en DFS Arnhem hebben beide één punt.

Quintus kwam sterk uit de straatblokken en had na een kwartier een 11-3 voorsprong opgebouwd. Daarna kwam de ploeg uit Arnhem wat beter in de wedstrijden wat een 16-7 ruststand opleverde. In de tweede helft gaf de ploeg uit het Westland met een sterke dekking de Arnhemmers weinig kans, terwijl Quintus zijn voorspong kon consolideren hetgeen uiteindelijk leidde naar de 30-23 eindstand.

De handballers van Houten konden in de eerste helft  Hurry Up nog aardig goed tegenstand bieden hetgeen leidde tot een 13-11 ruststand voor de Zwartemeerders. In de tweede helft kon de thuisploeg langzaam het verschil maken. 19-14 werd het na veertig minuten waarna de ploeg van de vertrekkende Martin Vlijm langzaam doorstootte naar de ruime 34-24 overwinning.

Volgende week wordt cruciaal. Afhankelijk van de uitslagen kan er weer enige spanning komen in de strijd om twee BENE-League tickets. Quintus speelt thuis tegen Hurry Up en DFS Arnhem ontvangt thuis Houten.  

Laatste update: 15 april 2018, 22:49 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Handbal-direct