Nieuws

Isabelle Jongenele verlengt bij VFL Oldenburg

Volgend seizoen begint de 26-jarige Isabelle Jongenele uit het Brabantse Zevenberg aan haar derde seizoen bij het Duitse VFL Oldenburg. Nadat ze in de afgelopen twee jaar haar talent  bij de Bundesligaploeg niet veel heeft kunnen laten zien van wege blessures wil de rechteropbouwster en zevenvoudig international komend seizoen aan het Oldenburger publiek laten zien wat ze werkelijk in huis heeft nu ze haar contract met  één jaar heeft verlengt.

“Tijdens de voorbereiding heb ik me op mijn gemak gevoeld. Zowel bij het nieuwe team als ook met de nieuwe trainers Niels en Andy. Beide hebben het voste vertrouwen in mij en daarom heb ik veel meer kunnen laten zien dan in het jaar daarvoor. De blessure die ik opliep in de eerste wedstrijd van het seizoen was een schok voor iedereen. Er was dan ook voor mij geen reden om te vertrekken. Ook wil ik volgend jaar graag mijn bachelor af maken. Bij Oldenburg  gaat dat heel goed omdat zij ook weten hoe belangrijk studeren is”, zo vertelt Jongenelen die al bij hele serie club in haar handbalcarrière heeft gespeeld

Begonnen bij Groene Ster is Oldenburg in de afgelopen tien jaar haar zevende club. Vanaf 2008 is ze onderweg. Via Quintus en Dalfsen was haar eerste buitenlandse avontuur bij het Franse Union Mios-Biganos-Bègles. Via Blomberg Lippe, SC BBM Bietigheim het Franse Nantes Loire Atlantique kwam ze in 2016 bij Oldenburg terecht waar ze haar draait gevonden lijkt te hebben.

Deel dit bericht