Handbalshop
Jean Paul Stijnenen Bram Schepers naar Krease Houthalen

Jean Paul Stijnenen Bram Schepers naar Krease Houthalen

08 juni 2018, 21:38 uur

De 31-jarige cirkelspeler en verdedigingsspecialis Jean Paul Stijnen en de binnenkort 24-jaar wordende linkerhoekspeler Bram Schepers die aan het einde van het seizoen zijn uitgezwaaid bij Tongeren zijn het komende seizoen actief bij Krease Houtenhalen dat op de laatste speeldag van de play-dows verrassend degradeerde uit de Eerste nationale en komende seizoen in de Tweede nationale zal uitkomen.

Jean Paul Stijnen begon zijn handbal carrière bij Sittardia waar hij tot 2007 heeft gespeeld. Vandaaruit vertrok hij naar Tachos waar hij één seizoen heeft gespeeld. In 2008 verkaste hij naar België en ging spelen voor Tongeren. Tien jaar heeft hij voor  Eburonen op het aller hoogste niveau in België gespeeld. Met Tongeren behaalde hij vier Belgische titels en pakt hij driemaal de nationale beker. in 2014 reikte hij nog met Tongeren Europees tot de kwartfinale

Een smetje op zijn palmares is het missen van een BENE-leaguetitel. Zes keer nam men deel aan de Final4 maar zes keer werd men in de halve finale uitgeschakeld. De uitschakeling in de halve finale in 2016 kwam hard aan. Tongeren had de hele BENE-League competitie bovenaan gestaan en kwam als favoriet naar Hasselt waar de final4 werd gespeeld. Men kwam echter een ontketend LIONS tegen in de halve finale.

De uit Genk afkomstige Schepers vertrok al op jonge leeftijd naar Tongeren. Hij speelde acht jaar bij Tongeren.

 

 

 

  

Laatste update: 09 juni 2018, 10:44 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Handbal-direct