Nieuws

Joel Abati, hoofdftrainer jeugdkamp Sporting NeLo rondom 50-jarig bestaan

Joel Abati, hoofdftrainer jeugdkamp Sporting NeLo rondom 50-jarig bestaan

Door Sporting NeLo– Sporting NeLo bestaat bestaat volgende zomer 50 jaar. En aangezien we dankzij onze jeugdopleiding zover staan, gaan we een uitzonderlijk jeugdkamp organiseren. Van zondag 25 augustus t/m vrijdag 30 augustus is sporthal Dommelhof in Neerpelt de centrale plaats.   

Het handbalkamp (intern) is op zeer hoog niveau! Uniek in België!  Info over dit jeugdkamp in het onderstaand filmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=Qr7OKiOprSM

Met internationaal gelauwerde trainers: 24u/24u aanwezig:

• Joël Abati (Fr, Olympisch-, wereld-, Europees kampioen, Champions League-winnaar, meervoudig landskampioen in Duitsland en Frankrijk) 

• Luc Barranger (Frans A-trainer)

• Predrag Dosen (A-trainer, ex Banja-Luka, Hasselt, Visé, NeLo, Red Wolves)

• Bjorn Timmermans (A-trainer, Sporting NeLo, A-international, DHCOverpelt)

Algemene info:

De stage en het verblijf vindt plaats in sportcentrum Dommelhof, Toekomstlaan 5, 3910 Neerpelt:

De ontvangst vindt plaats in het cafétaria van sporthal Dommelhof op zondag om 15u30. Om 16u30 krijgen de kinderen en ouders een presentatie over de stage.

Einde vrijdag 30/8 rond 21u30 na prijsuitreiking en party.

Meer informatie op http://www.sporting-nelo.be/club/club-nieuws waar u ook het inschrijfformulier kunt downloaden en bij Diederik Stollman, stageleider, permanent bereikbaar (7/7, 24u/24u) op 0032-476 439436.

8 séjours par an tous complets depuis 2009 !

Wij willen u eraan herinneren dat, indien uw kind medicatie moet nemen, u bij aankomst ons de medicatie overhandigt met de naam van uw kind erop geschreven en het medisch voorschrift zodat wij hiervoor zorgdragen.

Dagelijks worden video’s en foto’s op de facebook pagina van sporting NeLo gepost zodat u kan volgen wat er gebeurd! U bent vrij om het kamp te bezoeken als toeschouwer.

De inschrijving is pas compleet na ontvangst van het inschrijvingsgeld op ons rekeningnummer.

De club is voortdurend beschikbaar voor verdere vragen.

De jongens en meisjes leven 1 week als een volledige handbalprof, er wordt zeer gedisciplineerd gewerkt. De opleiding is van een ongekend niveau, met een intensiteit, mentaliteit en een kwaliteit die ongekend is in België.

Hoofdtrainer Joël Abatiis de bezieler van dit kamp. Abati is meervoudig Olympisch-, Wereld- en Europees kampioen. Hij won de Champions League met Magdeburg, was meervoudig Frans kampioen met Montpellier en een begenadigd trainer.

Deel dit bericht