Nieuws

John Jansen keer weer terug bij Delta Sport

Trainer coach John Jansen keert komend seizoen weer terug bij het Zeeuwse Delta Sport dat onlangs via een extra toernooi om de rangorde tussen de nummers drie van de hoofdklasse te bepalen nog wist te promoveren naar de Tweede divisie.

Jansen kan putten uit een 42-jarige carrière als trainer waarbij hij al meerdere keren als trainer coach de ploeg uit Zierikzee onder zijn hoedde had. De Middelburg, die ook een fervent muziekliefhebber is, stapt voor de vierde keer in bij Delta Sport. De laatste keer dat hij stopte was een jaar gelden. Hij gaf toen al aan dat het geen definitief afscheid was. Een jaar kon hij zonder en toen begon het weer te kriebelen. “Na enkele jaren gesukkeld te hebben met mijn gezondheid, ga ik nu weer aan de slag”. Jansen volgt bij Delta Sport Leon Luijsterburg op die inmiddels aan de slag is gegaan bij Heerle.

“Het zal komend seizoen een zware klus worden in de Tweede divisie”, vertelt Jansen. met een jongere en smallere selectie. Versterking halen naar Zeeland is moeilijk hier. We zullen het toch vooral moeten puntten uit de eigen jeugd”. 

Deel dit bericht