Keeper Paul Vis terug van Hellas naar Quintus

Keeper Paul Vis terug van Hellas naar Quintus

13 maart 2019, 16:18 uur

AD SPORT / Peter Lotman- Quintus kan komend seizoen weer beschikken over keeper Paul Vis. De 28-jarige doelman keert terug van het Haagse Hellas naar zijn vorige club in Kwintsheul.

Vis over zijn terugkeer: “Het is voor mij een ‘terug naar huis’. Quintus is vanaf mijn jeugd mijn club geweest. Ik heb een mooie tijd gehad bij Hellas en flinke stappen gemaakt onder de keeperstrainers Arold Holman en Bart Uijtdebroek. Veel geleerd. Toch ben ik blij, dat ik weer in mijn oude, vertrouwde omgeving terugkeer. Een nieuwe uitdaging om met Quintus in de eredivisie om de titel te gaan strijden.”

Vis vertrok twee seizoenen geleden naar Hellas en maakte daar al snel indruk met zijn sterke keeperswerk. Vanwege zijn fanatieke optreden werd hij, net als destijds in Kwintsheul, al snel populair bij de Haagse supporters.

Dit seizoen lukte het niet met de Hellenen de titel te pakken in de eredivisie en te promoveren naar de BENE-League. De benoeming van zijn tweelingbroer, Rob Vis, als hoofdtrainer bij Quintus heeft meegewogen in zijn beslissing terug te keren. “Het is geweldig om in een team te keepen dat wordt gecoacht door mijn broer”, aldus Paul Vis die bekend staat als de ‘Heulse Puntenpakker’.

Laatste update: 13 maart 2019, 16:19 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Handbal-direct