Nieuws

Kees Toonen krijgt een nieuwe uitdaging bij ROAC

De afgelopen tien jaar speelde het eerste dames team van ROAC uit Rijpwetering in de hoofdklasse en dat willen ze de komende tijd ook nog zo houden. Naast het trainen en coachen van de dames selectie, heeft het bestuur trainer-coach Kees Toonen dan ook uitgedaagd om de vereniging ROAC structureel, van de jeugd tot de senioren op een hoger plan te brengen.

Het beleidsplan "ROAC 2022" is de eerste grove opzet, waarbij Toonen de mogelijkheid krijgt om dit samen met een groep kundige mensen van de vereniging vorm te gaan geven. Daarnaast is er ook gewerkt aan een technisch jeugdplan. ROAC is blij dat hij deze taak er bij wil gaan doen en denkt dat de vereniging zo ook voor de toekomst een stap voorwaarts kan maken.

“Het is een bewuste keus geweest van mij om dit erbij te doen” vertelt Toonen. “Ik wil meer dan alleen de dames trainen en coachen. Ik wil ook iets voor de langere termijn achter laten. Dit is voor mij een mooie uitdaging en ook een van de redenen geweest om weer bij te tekenen. Ik voel me hier prettig maar ook gewaardeerd. Om het een en ander te realiseren zijn wij ook op zoek naar speelsters voor een iets bredere selectie."

  

Deel dit bericht