Handbalshop
Laurens Beld nieuwe trainer Gastvrij Wijhe ‘92

Laurens Beld nieuwe trainer Gastvrij Wijhe ‘92

25 januari 2019, 18:36 uur

Door Gastvrij Wijhe ’92- Laurens Beld wordt voor het seizoen 2019-2020 de nieuwe trainer/coach van de handbalsters van Gastvrij Wijhe ’92. De 60-jarige Hengeveldenaar bezit het hoogste trainersdiploma (HT4). Laurens is een zeer ervaren trainer, hij was onder meer werkzaam bij BWO, Borhave, TVO, Kwiek 2, Voorwaarts, Olympia Hengelo en de laatste drie seizoenen bij LHC uit Lemelerveld.

Zowel de spelersgroep, begeleiding en technische commissie zijn erg blij met de komst van Laurens. We denken met Laurens een trainer te hebben gevonden, die met zijn grote kennis en ervaring onze speelsters kan blijven verbeteren.

Laurens Beld (rechts) m.i.v. 2019-2020 nieuwe trainer Gastvrij Wijhe '92     foto Club

Laurens Beld: “Toen ik benaderd ben door deze club hoefde ik niet lang na te denken. Na een paar keer bij elkaar te hebben gezeten met de staf en enkele speelsters van deze club, was het mij al snel duidelijk dat we op één lijn lagen wat ambities betreft qua club en mijn gedachtegang. Ik heb dan ook het volste vertrouwen in de vereniging en hopen dat we gaan bouwen aan een paar energieke en sportieve jaren.”

De club wenst Laurens veel sportief succes!

Laatste update: 25 januari 2019, 18:40 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Handbal-direct