Nieuws

Lennard Eussen van Gemini naar EHC

EHC Leidschendam-Voorburg heeft zich versterkt met Lennard Eussen, de topscorer van Gemini Zoeteremeer. De 30-jarige schutter wil na de degradatie van Gemini op een hoger niveau (eerste divisie) blijven handballen. EHC is voor hem de ideale club om zijn loopbaan verder vervolg te geven.

Coach Voskuil: ,,Na een paar trainingen was hij overtuigd van de selectie van EHC, omdat er een zeer gedreven en positieve vipe heerst.”

Eerder al strikte EHC Youri Verschut van Hellas.

Ook de drie jeugdige talenten Andreas Wubben (18 jaar, linkeropbouw), Brent van der Hoeven (18 jaar, rechteropbouw) en Timo Geers (16 jaar, keeper) zijn door trainer Giovanni Voskuil aan de selectie toegevoegd. Zij worden met een persoonlijk uitgezet traject klaargestoomd voor de hoofdmacht.

EHC is bovendien in een vergevorderd stadium met een nieuwe hoofdsponsor, die een perfecte aanvulling is voor de faciliteiten voor de selectie.

Ook heeft de club groen licht voor een eigen sporthal, die men in oktober hoopt te realiseren.

Coach Voskuil: ,,Op alle fronten wordt er dus bij EHC hard gewerkt om de club verder te professionaliseren. Wij zijn dan niet langer meer het kleine clubje in de regio Den Haag, maar gaan de komende jaren de concurrentie aan met de andere Haagse clubs.”

AD SPORT/PETER LOTMAN.     

Deel dit bericht