Nieuws

Leonie Smeets stapt over naar SVBO

Leonie Smeets stapt over naar SVBO

De van origine Twentse handbalster Leonie Smeets speelt komend seizoen voor het Drentse SVBO. Smeets komt over van DOS uit Emmercompascuum.

Bij DOS heeft ze meerdere jaren eredivisie ervaring opgedaan. In juni heeft Leonie zich aangesloten bij de training en heeft ze de eerste voorbereidingsperiode van de selectie van trainer/coach Lars Hoogeveen vol meegetraind en zal met de andere speelsters gaan strijden om een plek in de selectie van Navique/SVBO.

Lars Hoogeveen is blij met haar komst: ‘’Leonie is een krachtpatser met een enorm sterk bovenlichaam wat je terug ziet in de dekking en in haar schot. Verder is het een speelster met overzicht en kan ze verdekt schieten.  Ze is multi inzetbare, een speelster  die je bijna op elke positie kan inzetten."

Nieuwe naamsponsor

Daarnaast heeft SVBO de nieuwe naamsponsor voor de dames selectie bekend gemaakt.

NAVIQUE, een ervaren bureau voor Uitzenden, Detachering en Payrolling zal vanaf het nieuwe handbalseizoen het eerste damesteam en de meisjes A1 van het ambitieuze SVBO ondersteunen en als ‘NAVIQUE / SVBO’ aan de competitie geen deelnemen.

Na een prachtig seizoen voor de handbalclub uit Barger-Oosterveld, waar de dames van trainer/coach Lars Hoogeveen ongeslagen kampioen werden in de eerste klasse en gepromoveerd zijn naar de hoofdklasse, word er achter de schermen hard gewerkt om na het succesvolle seizoen ook de volgende stappen te kunnen maken met de vereniging. 

Deel dit bericht