Nieuws

Leoniek Besselink langer bij Zenderen Vooruit

Door Zenderen Vooruit- Ook volgend seizoen zal Leoniek Besselink als trainster voor de selectie van de eerste damesploeg van Zenderen Vooruit staan. Zij heeft haar  contract met één jaar verlengd. Besselink begint deze zomer aan z’n zesde jaar bij Zenderen Vooruit. Een prachtige doorgroei van net in de 1ste klasse (2013/2014) door naar 2015/2018 (hoofdklasse) tot nu in 2018/2019 knap op de vijfde plek in de tweede divisie A.  

Zenderen Vooruit speelde gisteren uit tegen de reserves van Vido Purmerend een uitstekende wedstrijd. Bij rust waren de kaarten al geschud: 4-17. Na de pauze deed de ploeg wat in haar teammaam staat: Vooruit én scoren totdat er een 11-35 eindstand op het bord stond.

Leoniek Besselink: “Ik vroeg de dames deze week om een +18 in de wedstrijd tegen Vido, ik kreeg een +24,” vertelt ze na afloop van het duel. “Wat een partij! Heel knap. Met overtuiging werd er op snelheid gespeeld, samenspel was uitmuntend, schoten uit de negen, uit de hoeken en vanaf de cirkel waren uit een boekje. Maar waar ik heel blij van wordt is onze verdediging. Echt een groot compliment aan mijn damesploeg.”

Deel dit bericht