Nieuws

Limburg speelt om plek vijf, Dalfsen en VZV bij top vier

Door Frits Feuler– De Limburgse vrouwenploegen Handbal Venlo en V&L maken zich op voor een duel om plek vijf in de vaderlandse competitie. Dat is de uitkomst na twee duels tegen respectievelijk Dalfsen en VZV. Weliswaar wonnen de zuidelijke ploegen het tweede duel  maar dat woog niet op tegen de nederlaag uit ronde één.

Samen ter afsluiting op de foto voor onze fotograaf Alain Decamps

meer foto's op: https://www.ann-alain.eu/hb

Handbal Venlo, de nummer drie uit de reguliere competitie van 18 duels, kreeg vorige week een getergd Dalfsen tegenover zich en was niet bij machte de ontketende ploeg van Monique Tijsterman af te stoppen: 36-23. In de hal aan de Venlose Craneveldstraat ging het zaterdagavond alleen om de sportieve eer want niemand geloofde er in dat die marge van 13 treffers weggepoetst zou worden. Nu bleef de teller steken op 30-26. Voldoende om Dalfsen begin april in een tweeluik te koppelen aan Quintus. 13 april kan Handbal Venlo revanche nemen als het in de halve finale van het bekertoernooi op bezoek gaat bij Dalfsen.

 

V&L liet zich vorige week in eigen omgeving verrassen door VZV: 19-23. Kans op dé ultieme stunt in Noord-Holland zat er niet echt in al won de Geleense ploeg nipt met 26-27. De uitzege brengt de verrassend sterk spelende ploeg van coach Rolf Schulte in de halve finale tegenover regerend kampioen VOC.

In het weekeinde van 6/7 en 13/14 april staan de halve finales op de rol.

Deel dit bericht