HandbalshopMizuno 2017BENE-League FINAL4
LIONS heeft het opnieuw moeilijk in de doordeweekse wedstrijd

LIONS heeft het opnieuw moeilijk in de doordeweekse wedstrijd

12 oktober 2017, 23:17 uur

Omdat de handballers van OCI-LIONS vrijdagmorgen van Schiphol naar Noorwegen vertrekken voor de tweede wedstrijd in de tweede ronden van de EHF Cup tegen het Noorse Arendal moest de ploeg de wedstrijd van komend weekend tegen Wematrans Quintus donderdagavond vooruit spelen.

Net als tegen Hurry Up vorige week had de ploeg van Mark Schmetz het lastig tegen de hekkensluiter van de BENE-League. De Limburgers namen al snel een 3-7 voorspong maar bleven vervolgens steken op een verschil van drie/vier doelpunten.  Vlak voor rust kon LIONS van 12-15 uitlopen naar een verschil van vijf doelpunten:  13-18 ruststand.

In de eerste paar minuten van de tweede helft vielen de doelpunten als rijpe appelen van de boom. Het verschil werd echter niet groter: 17-21 na 34 minuten. De Heulse ploeg van de coachs Alex Curescu en Jos Klepke liet zien dat de nipte nederlaag bij Sporting Nelo afgelopen weekend geen eenmalige zaak was. Alleen heeft de ploeg op het einde te weinig inhoud om het af te kunnen maken.

Ook tegen LIONS kwam men terug in de wedstrijd. Bij 24-25 werd de aansluitingstreffer gescoord. LIONS herstelde zich wel weer snel en liep opnieuw uit naar een voorspong van vier punten: 25-29

In de laatste minuten van de wedstrijd liep men dan nog verder uit. Van 26-30 kon de Nederlandse kampioen nog weglopen naar een gezien het wedstrijd verloop iets wat geflatteerde 26-33 overwinning.  

Zaterdagavond om 19:30 uur begint de wedstrijd tegen OIF Arendal en dan moet LIONS een drie punten achterstand proberen weg te werken  

Laatste update: 12 oktober 2017, 23:20 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
LIONS heeft het opnieuw moeilijk in de doordeweekse wedstrijd