HandbalshopHandbalDirect Kerst
Lisan van Hulten 2e Nederlandse versterking voor Tus Lintfort

Lisan van Hulten 2e Nederlandse versterking voor Tus Lintfort

17 mei 2017, 13:37 uur

Het naar de 3.Liga gedegradeerde Tus Lintfort heeft vandaag de vierde nieuwkomer en de tweede Nederlandse versterking voor het komende seizoen bekend gemaakt. De 21-jarige, uit het Brabantse Mill afkomstige maar tegenwoordig in Eindhoven wonende, cirkelspeelsters Lisan van Hulten verhuist komend seizoen naar de derde Duitse Liga en gaat in het 30 kilometer bij Venlo over de grens liggende Kamp-Lintfort spelen voor TuS Lintfort.

Van Hulten speelde de afgelopen drie jaar voor het Limburgse Targos Bevo Hc dat uitkomt in de eerste divisie. Daarvoor heeft ze één seizoen bij Dalfsen gespeeld nadat ze haar handbalcarrière was begonnen bij MHV’81 uit Mill. Bij haar nieuwe club wordt ze ploeggenoot van Eefje Huismans, Tatjana van de Broek, Loes Vandewal en de eerste deze week gepresenteerde nieuwkomer Inske Kuik.

Bij Lintfort moet van Hulten het gat dat is ontstaan door de blessure van Vanessa Dings en het vertrek van Jana Willing naar Borussia Dortmund dichten

“Bij haar eerste proeftraining heef Lisan ons gelijk overtuigd met haar positieve uitstraling en zij wil daarbij graag bij ons komen spelen om zich verder te kunnen ontwikkelen”, vertelt de trainsters Bettina Grenz-Klein. “Met de komst van Lisa zijn we met de invulling van de vierde versterking voor komend seizoen al heel ver met de  selectie”, gaat de coach verder. “We zoeken alleen nog versterking voor de opbouw”.   

Laatste update: 17 mei 2017, 13:47 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Handbal-direct