Nieuws

Live vanavond kwartfinale Beker: Bevo Hc vs Hurry-Up

Vandaag treffen Herpetz Bevo HC en JMS Hurry Up elkaar in de kwartfinale van de beker. Beide ploegen miste de Finale4 van de BENE-League. Voor Hurry Up was al vroeg duidelijk dat dat er dit seizoen niet in zat. Voor Bevo was het missen van het toetje van de grensoverschrijdende competitie tussen België en Nederland een teleurstelling nadat de ploeg van Jo Smeets achtereen volgens van Hurry Up en LIONS verloor.  Ondanks dat men daarna de laatste vier wedstrijd van de BENE-League wist te winnen werd men op doelsaldo uitgeschakeld.

De wedstrijd begint vanavond om 20:00 uur en via de Live stream van Bevo te volgen 

Voor beide ploegen biedt het einde van de BENE-League weer nieuwe kansen in de Nederlandse competitie al zijn die voor Hurry Up beperkt. De ploeg uit Zwartenmeer gaat vanaf komend weekend strijden voor behoud van zijn plaats in de BENE-League. Voor de ploeg van Martin Vlijm is de beker de enigste weg naar nog een succes dit seizoen. Voor Bevo ligt naast de beker ook nog de weg open naar de finale om de landstitel.

De ploeg uit Zwartemeer heeft zich dit seizoen dan ook volledig gefocust op het behalen van de beker. In de nog drie resterende wedstrijden wil men vlammen om het seizoen toch nog enige glans te geven. Bevo is de ploeg in vorm dat hebben ze de laatste weken bewezen. Vooral tegen Hasselt en Bocholt liet de Noord Limburgse ploeg zien tot waar ze instaat zijn. In die vorm start Bevo vanavond als de favoriet om thuis de halve finale te halen, maar Hurry Up is en blijft een niet te onderschatten ploeg en is op verrassende momenten in staat om te pieken.

Bevo is daarentegen ook wel uit op een revanche. De verrassende 27-28 nederlaag van begin februari tegen Hurry Up luidde het missen van de Final4 in en dat foutje wil men ook wel graag rechtzetten. Aan de andere kant geeft het Hurry Up een gevoel dat er misschien wel weer iets te halen is in Panningen.

Deel dit bericht