Nieuws

Louis Degen nieuwe trainer dames Nieuw Heeten

Louis Degen is met ingang van volgend seizoen de nieuwe trainer van handbaldames Nieuw Heeten . De 61-jarige handbalnomade is geen onbekende in Nieuw Heeten, hij was in het seizoen 2010/2011 ook al actief als eindverantwoordelijke. Nu dus weer terug op het oude nest. “De ervaring en sturende coaching van Louis kunnen we in deze jonge en talentvolle groep goed gebruiken. We zijn er trots op dat we een trainer met zo’n grote staat van dienst hebben binnengehaald”, zo meldt het bestuur in Nieuw Heeten.

Eline Nieuwenhuis-Bouman, speelster bij Nieuw Heeten  is zeer verheugd met de komst van Degen. “Louis is een echte opleider en heeft een ontzettende goede visie op het spelletje. Hij geeft ons de juiste handvatten en ziet graag snel spel. Ook als het even niet loopt kan hij ons tijdens de wedstrijd met de juiste coaching weer op weg helpen. Hij heeft in de eerste periode bij Nieuw Heeten veel indruk op me gemaakt. We hebben er als team alle vertrouwen in dat het ook nu weer gaat slagen”.

Degen was in de loop der jaren onder andere trainer bij Olympia, DSVD, Bprhave, Hacol, Steveo en afgelopen seizoen stond hij aan het roer als  trainer-coach bij Combiantie 64 in Losser. 

Deel dit bericht