Nieuws

Luc Steins, Jorn Smits en Jeffrey Boomhouwer afgemeld bij Oranje

De spelersgroep van Nederland A en Nederland B voor het vierlandentoernooi is op enkele plaatsen gewijzigd vanwege blessures.

Luc Steins, Jorn Smits en Jeffrey Boomhouwer zullen deze week  niet in actie komen.  Daarvoor zijn Dani Baijens, Jordy Baijens en Robin Jansen opgeroepen voor de Nationale A ploeg. Jaap Beemsterboer en René Jaspers zijn toegevoegd aan de selectie van Nederland B.

Daarnaast wisselt de keeper van Nederland B halverwege de week. Mark van den Beucken staat woensdag en donderdag onder de lat. René de Knegt van JMS/Hurry-Up speelt vrijdag en zaterdag. Dani Baijens en Robin Jansen spelen waar mogelijk ook met Nederland B mee.

Het Nederlands Herenteam speelt in voorbereiding op de WK-playoff-wedstrijden in juni tegen Zweden een vierlandentoernooi in The Dome in Houten.  Vier ploegen gaan de strijd met elkaar aan: Nederland A onder leiding van bondscoach Erlingur Richardsson, Nederland B gecoacht door Edwin Kippers, IJsland en Japan. De wedstrijden worden gespeeld van 4 t/m 7 april.

  

Deel dit bericht