HandbalshopHandbalDirect Kerst
Luc Steins verliest ondanks aanwezigheid LIONS Fanclub van PSG

Luc Steins verliest ondanks aanwezigheid LIONS Fanclub van PSG

12 maart 2018, 21:17 uur

Afgelopen weekend stond in Frankrijk bij de heren de kwartfinale van de Coup de France op het programma. Op zaterdag won Nantes nipt met 27-26 van Nimes. De  koploper uit de Star Ligue Montpellier won met 27-24 tegen Saint Raphael en Chambery had met 34-14 geen kind aan het enkele klasse lager spelende  St. Marcel Vernon.

Zondag aan de vooravond stond de wedstrijd tussen Paris Saint Gemain, zonder de Duitser Uwe Gensheimer,en Trembey en France met de Nederlandse international Luc Steins op het programma. Speciaal om  Luc Steins in deze bijzondere wedstrijd aan te moedigen was zondagmorgen in alle vroegte een bus met 50 LIONS- supporters uit Sittard naar Parijs afgereisd.

Paris Saint Germain toonde zich soeverein. Alleen in de beginfase van de wedstrijd had het sterrenensemble uit Parijs problemen met de tegenstander. Steins zorgde voor de 1-3 (4’) voorsprong en de aansluitingstreffer bij 8-7 (14’)   Tot 9-8, na een kwartier spelen, konden de gasten uit Noord-Parijs mee gaan met de thuisploeg, Een tijdstraf voor Luc Steins zorgde ervoor dat PSG in overtal kon uitlopen naar 12-9. Dan stabiliseert zich de dekking van de favoriet en kan men in de aanval enkele eenvoudige treffers uit de snelle tegenaanval scoren. Adam Keita voltooide de 10-2 run kort voor het rustsignaal met 19-10.

Onmiddellijk nadat de wedstrijd weer was opgestart voor de tweede helft  groeide de kloof naar de dubbele cijfers: 22-12 (37’). Aan het eind van de wedstrijd stond er een 33-21 eindstand op het scorebord.

Luc Steins, die tweemaal scoorde, genoot zichtbaar van de speciaal voor hem afgereisde supporters en nam na afloop uitgebreid de tijd om met iedereen een praatje te maken.

Kijk hier voor een foto reportage van FOTOREZA

Laatste update: 13 maart 2018, 01:38 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Handbal-direct