Nieuws

Marcel Idink verlengt zijn contract bij MIC

Trainer Marcel Idink heeft zijn contract bij MIC uit het Zuid-imburgse Meerssen met een jaar verlengd. Afgelopen weekend heeft hij dat aan bestuur en spelersgroep bekend gemaakt.

Bestuur en speelsters zijn zeer tevreden over Idink en ook hij zelf heeft nog een uitdaging om meer uit de groep te halen. Of dat nu in de Hoofdklasse is of misschien wel in de Tweede Divisie. Met nog twee wedstrijden te gaan staat MIC één punt voor op Havas en AES Arnhem. Het kampioenschap lonkt maar zal nog een zware kluif worden om dit in de wacht te slepen.

Komende zaterdag speelt men thuis tegen Lettele en de laatste wedstrijd moet men uitgerekend op bezoek bij Havas. Daar zal waarschijnlijk de beslissing vallen wie zich kan gaan opmaken voor de beslissingswedstrijden tussen de vijf hoofdklasse kampioenen voor vier plekken in de Tweede divisie. Die vinden plaats op 23 april.

Ook begeleidster Gerthy Vandewall en fysio/krachttrainster Ati Claessen plakken er nog een jaar aan vast bij de fusieclub zodat de staf bij dames 1 compleet blijft.

  

Deel dit bericht