Guus Hölscher Topsport AwardHandbalshopMizuno 2017
Met het verlengen van Danny Baijens heeft HARO zijn trainersstaf rond.

Met het verlengen van Danny Baijens heeft HARO zijn trainersstaf rond.

12 juli 2017, 19:23 uur

 Lazar Popov keert terug bij HARO in de technische staf

De herenselectie van HARO, dat komend seizoen onder de naam Arbo Rotterdam Handbal aan de competitie zal gaan deelnemen,  zal ook komend seizoen onder leiding staan van trainer coach Danny Baijens. De trainer coach verlengde afgelopen weekend zijn contract nadat hij enige tijd twijfelde of hij wel door wilde gaan.

Het bestuur van De Rotterdamse Associatie is optimistisch over het komende seizoen en heeft er alle vertrouwen in dat Baijens met zijn staf de ingeslagen weg vanaf de nacompetitie weet door te trekken in het komende seizoen. Komend seizoen zal hij tijdens de trainingen worden geassisteerd door Lazar Popov Lozarot.

Popov is geen onbekende voor ons Hij is twee periodes als handballer actief geweest bij HARO. Via een uitstapje langs Hurry Up, Sporting Nelo en Olse Merksem waar hij afgelopen seizoen onder contract stond keert hij komend seizoen dan weer terug in Rotterdam

De training van de keepers van zowel de herenselectie als die van de heren A jeugd wordt komend seizoen door keeperstrainer Feike Kints verzorgd.

Annette Zwik zal het komende seizoen weer de herenselectie ondersteunen als teammanager. Zij zal deze functie inmiddels voor het tiende jaar gaan invullen en is reeds druk bezig met de invulling van de laatste details van de voorbereiding.

Sven Bonardt heeft wel toegezegd zijn inbreng op het gebied van fysieke en medische begeleiding  te kunnen continueren voor komend seizoen maar er wordt nog gezicht naar uitbreiding van de begeleiding

Het heren A jeugd team staat komend seizoen onder de leiding van Lazar Popov en Pascal Haak. Zij zullen deze groep intensief begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkelingen. Hiermee willen wij de voorwaarden scheppen om zoveel mogelijk talentvolle jeugdspelers klaar te stomen voor hun stap naar de senioren. De trainingen zullen gezamenlijk worden verzorgd door Lazar en Pascal. Voor de coaching is Lazar hoofdverantwoordelijke en waar mogelijk zal Pascal hem assisteren. Dit is afhankelijk van zijn wedstrijdschema bij de herenselectie.

Laatste update: 12 juli 2017, 19:27 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt