Nieuws

Mogelijk dat Annika Noordink nog in actie komt bij WKU20

In de eerste WK wedstrijd bij het WK U20 in Moskou tegen Rusland heeft Annika Noordink zaterdagmiddag een schouderblessure opgelopen nadat haar schouder even uit de kom is geweest.

Na de wedstrijd is de uit Hengelo afkomstige Oranje internationaal naar het ziekenhuis gegaan waar na onderzoek is gebleken dat als het mee valt de komende dagen ze misschien nog in actie kan komen bij het WK. “Nu neemt ze eerst twee dagen rust, wat betekend dat ze tegen Zweden in ieder geval niet kan spelen, daarna kijken we hoe het er voor staat en beslissen we verder wat we gaan doen” aldus trainer coach Alex Vaassen.

Zondagmorgen heeft de ploeg al weer een training afgewerkt en daarbij heeft men vooral stil gestaan bij de goede punten van de wedstrijd tegen Rusland. “Daarnaast hebben we ook stilgestaan en geleerd van het kantelpunt in de wedstrijd. Vandaag gaan we ook nog kijken naar de wedstrijd van Zweden tegen Chili en dan krijgen we ook meteen een beeld van onze tegenstander van morgen: Zweden aldus de coach van Oranje.

De wedstrijd tegen Zweden staat maandag om 15:00 uur Nederlandse tijd op het programma en is te volgen via de Livestream van Sport hall "Dinamo" Kijk hier verder voor de live stream

Op bovenstaande link kunt u ook naar alle andere  wedstrijden van vandaag kijken. Vandaag in de groep van Nederland: Japan China om 15:00 uur Zweden Chili om 17:00 uur  

Deel dit bericht