Handbalshop
Mohsen Daghrir per direct weg bij United Breda/Orion

Mohsen Daghrir per direct weg bij United Breda/Orion

18 januari 2019, 14:05 uur

Door Frits Feuler – Mohsen Daghrit is per direct opgestapt bij de mannenploeg van United Breda/Orion, spelend in de hoofdklasse B. “Sinds eind december was er al sprake van dat ik zou stoppen,” aldus de trainer met Tunesische roots. “Samen met het bestuur heb ik dat besloten. Ik voelde dat ik iets meer gemotiveerd ben dan de groep. Eigenlijk ben ik te fanatiek, te gedreven maar wil ik altijd naar een doel toe werken. Ik ben er niet alleen voor de gezelligheid,” klinkt het oprecht en haast verontschuldigend voor zijn besluit.

Mohsen Daghrir   

“In mijn vaderland Tunesië heb ik zelf als prof gespeeld en interlands voor de nationale ploeg achter mijn naam staan. Als trainer heb ik in het verleden ook eredivisieploegen getraind, met veel goede talenten ook kunnen werken,” blikt hij terug. “In 2018 heb ik bovendien bij het NHV het diploma HT4 met succes afgerond.”

Daghrir is niet iemand die lang stil kan zitten en weer op zoek is naar een nieuwe uitdaging. “Ja, zo gaat dat. Ik sta open voor een nieuwe omgeving, vanaf de tweede divisie, dat wel. Dames of heren, voor mij geen voorkeur. Maar als het even kan: niet te ver reizen vanuit Breda!”

Of mogelijke kandidaatclubs aan die wens kunnen voldoen, wachten we af.

Laatste update: 18 januari 2019, 14:18 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Handbal-direct