Nieuws

Molde HK strandt op weg naar Bergen

Luchtvaartmaatschappij gooit roet in het eten

Door Frits Feuler
- Vandaag stond de uitwedstrijd van Molde HK tegen promovendus Fana uit Bergen op het programma in de Noorse competitie. De wedstrijd zou live vanaf 20:00 uur live worden uitgezonden op de Nationale Televisie zender TV2 Sportskanalen om tegelijk de opening van de nieuwe Sporthal in Bergen te vieren.

Hoe anders liep het vandaag! Molde HK moest ervaren dat de club niet alles met geld kan betalen. Ondanks een redelijk gevulde clubkas moest Molde HK zich overgeven aan de grillen van luchtvaartmaatschappij Wideroe, die verantwoordelijk is voor de meesre binnenlandse vluchten binnen Noorwegen en uiteindelijk moest accepteren dat de reis naar Bergen door diversen technische oorzaken zag geannuleerd.

De wedstrijd tussen Fana en Molde dient nu volgende week gespeeld te worden.

Opmerkelijk detail is dat de coach van Molde, Helle Thomsen, ook deze week aanwezig moet zijn bij het Nederlands team dat donderdag en vrijdag in Eindhoven gaat oefenen tegen Japan.

De vraag is dan ook logisch: waar gaan we de coach die twee 'broodheren' heeft, zien verschijnen? Wordt het Bergen? Wordt het Eindhoven? Of toch actief in beide plaatsen....

Deel dit bericht