Nieuws

Nederland U18 wacht Noorwegen en Roemenië bij European Open

Noorwegen en Roemenië uit groep C en Nederland en Frankrijk uit groep D vormen voor woensdag in groep 2 de deelnemers aan het hoofdtoernooi van de European Open in het Zweedse Stockholm .

Noorwegen uit groep C was net als Nederland al geplaatst. Roemenië plaatst zich als nummer twee na de 24-13 zege op Montenegro. Frankrijk plaatste zich achter Nederland in groep D als tweede voor het hoofdtoernooi na een de 23-17 zege op Oostenrijk.

Nederland en Noorwegen beginnen met twee punten aan het hoofdtoernooi vanwege hun overwinning op respectievelijk Frankrijk en Roemenië in de groepsfase.

Nederland begint woensdag om 11:00 uur met de wedstrijd tegen Roemenië, om 19:00 uur ’s avonds staat de wedstrijd tegen Noorwegen op het programma.

De nummers een en twee plaatsten zich voor de halve finale op donderdag. Vrijdag om 19:00 uur staat de wedstrijd voor plaats 3 en 4 op het programma. Om 21:00 uur wordt de finale gespeeld. Mocht Nederland de halve finale niet halen dan speelt men donderdag en vrijdag om de plaatsten 5 t/m 8  

Deel dit bericht