Nieuws

Nederlandse Loterij shirtsponsor Oranjedames tijdens EK

´We zijn graag het trotse uithangbord´

Van de Redactie- Op de voorkant van het shirt van de handbaldames prijkt een nieuwe shirtsponsor. Nederlandse Loterij is tijdens het komende Europees Kampioenschap shirtsponsor van de Nederlandse Handbal Dames. Het EK-handbal start donderdag 29 november en wordt gespeeld in Frankrijk.

“Onze handbaldames spelen straks met een van de mooiste sponsoren op het shirt die wij ons als handbalbond kunnen wensen: Nederlandse Loterij. De organisatie die de gehele sport, goede doelen en de Nederlandse samenleving ondersteunt. We zijn hiervoor graag het uithangbord,” aldus Sjors Röttger, algemeen directeur van het Nederlands Handbal Verbond.

“Als partner van de Nederlandse sport zijn we trots om ons steentje bij te kunnen dragen aan zo’n succesvol en getalenteerd team,” legt Arno de Jong, directeur Brands & Portolio van de Nederlandse Loterij uit.

Showtime! De vier youngsters bij Oranje tonen het nieuwe EK-shirt      foto NHV

Over Nederlandse Loterij

Nederlandse Loterij is de naam achter zeven bekende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en Toto. “Onze missie is bijdragen aan een gelukkiger en gezonder Nederland. Samen laten wij heel veel mensen winnen en niet alleen met miljoenen aan prijzengeld. Jaarlijks investeren we ook miljoenen in de Nederlandse sport en 18 goede doelen op het gebied van gezondheid en beweging,” aldus de nieuwe sponsor.

Deel dit bericht