HandbalDirect KerstHandbalshop
Nicolas Danse tweede nieuwkomer voor Tongeren

Nicolas Danse tweede nieuwkomer voor Tongeren

12 maart 2018, 11:54 uur

Na doelman Nick de Knegt heeft Callant Tongeren een tweede versterking binnen voor het komende seizoen. De ploeg moet zich de komende weken nog gaan plaatsen voor de BENE-League van volgend seizoen maar weet zich al verzekerd van de diensten van de Belgische international Nicolas Danse.

De 28-jarige rechterhoek van de nationale ploeg is geen onbekende in Tongeren. Hij speelde al een seizoen (2014-2015) voor de Limburgse ploeg en werd toen ook met Tongeren kampioen van België. Men wist toen de dubbel niet te realiseren nadat de bekerfinale verloren ging.

Nicolas Danse komt over van HC Visé, waar hij de laatste drie seizoenen speelde. "Super dat ik opnieuw voor Tongeren kan spelen. Ik  kijk er echt naar uit om aan het nieuwe seizoen te beginnen in het shirt van Tongeren”, aldus Danse.

Voorzitter Luc Tack is alvast tevreden. ”Met de komst van Nicolas Danse en Nick De Knegt haalt Tongeren zijn eerste transfers voor het seizoen 2018-2019 binnen. Als voorzitter ben ik blij dat zowel Nick als Nicolas deze stap zetten. Beiden beschikken over een gezonde ambitie en de nodige kwaliteiten om Tongeren volgend jaar te versterken”.

Laatste update: 12 maart 2018, 18:17 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Handbal-direct