Nieuws

Niels Versteijnen stap over naar talenten team van Flensburg

Zo ongeveer alle BENE-League clubs uit Nederland en Belgie hengelde naar zijn diensten maar de 18-jarige Niels Versteijnen heeft zijn keus genmaakt. Hij speelt komend seizoen voor het Duitse opleidingsteam van de kersverse landskampioen SG Flensburg Handewitt. De rechteropbouwer, die in december als speler van Oranje een prachtig doelpunt scoorde bij het toernooi van Merzich, dat gekozen werd tot doelpunt van de maand in Duitsland, tekende een contract voor één jaar met een optie voor nog één jaar.

Versteijnen is afkomstig uit het Brabantse Berkel-Enschot waar hij de eerste beginselen van het handbal leerde bij White Demos. Vandaaruit is hij overgestapt naar Tachos en speelde hij sinds 2014 bij de herenselectie van de Waalwijse ploeg. Bij Flensburg 2 wordt hij vooralsnog ploeggenoot van Dani Baijens  

Hij is door assistent coach van het eerste team Mark Bult uitgenodigd om een week in Flensburg te komen trainen.  “Dat is erg goed bevallen” vertelt Bult. “Het is een groot talent met potentie om een tophandballer te kunnen worden. Hij zal hier veel in het talententeam spelen en de belangrijkste wedstrijden bij de jeugd in de A-jeugd Bundesliga. Hij is nog jong en krijgt de tijd om zich bij ons te ontwikkelen Wij hebben een zeer ervaren trainersteam die hem daarbij op alle gebieden kunnen helpen en bijstaan”.  

Een overzicht van alle transfers vind u hier 

Deel dit bericht