Nieuws

Nieuws van het trainersfront

Trainer coach John Janssen van de heren handballers van het Zeeuwse Delta Sport heeft aangegeven om persoonlijke reden na een jaar met stoppen met zijn trainers activiteiten bij de ploeg uit Zierikzee. Met nog een wedstrijd te spelen staat Janssen met Delta Sport op en veilige achtste plek.

Bij de heren handballers van handbalshop/Witte Ster stop Soerin Mangre na drie jaar met zijn werkzaamheden als trainer coach. Met de ploeg uit Waspik zal hij op de vijfde plaats gaan eindigen in de hoofdklasse C.

Bij de heren handballers van het Zuid-Oost Brabantse Bergeijk vertrek trainer coach Stipan Mikovic na een seizoen weer. Hij eindigt met zijn ploeg op de tiende plaats in de hoofdklasse C

Trainer coach Henk Bloemendaal vertrekt aan het eind van het seizoen bij de dames handbalsters van OBW uit het Gelderse Zevenaar. Bloemendaal is nog niet zeker van langer verblijft van zijn ploeg in de hoofdklasse B. OBW staat momenteel tiende en speelt op de slotdag tegen hekkensluiter Haarle.

Wel heeft het bestuur van OBW al een nieuwe trainer voor het komende seizoen aangetrokken Harry Jacobs gaat volgende seizoen de taken van Bloemendaal overnemen 

Deel dit bericht