Nieuws

Ook Bernie Vermeer kiest voor Quintus

Door Peter Lotman - Kwintsheul - Opnieuw heeft Quintus een speler van landskampioen Aalsmeer kunnen aantrekken. Na Luuk Obbens en Niels de Jong komt ook Bernie Vermeer het team van het technisch duo Alex Curescu/Jos Klepke versterken.

De 21-jarige Vermeer is een multifunctionele handballer die bij Ventura in Schiedam is begonnen en op zijn zestiende jaar werd weggeplukt door het Haagse Hellas. Vier jaar later vertrok hij naar Aalsmeer waar hij twee seizoenen actief was.

Vermeer over zijn transfer: ,,Ik heb met meerdere grote clubs contact gehad, maar het voelde bij Quintus het meest vertrouwd. Daar ben ik wat meer zeker qua speeltijd in de BENE-League. Dat vind ik belangrijk voor mijn ontwikkeling. Quintus is een mooie club met een geschiedenis. Ze trainen hard en zijn erg gemotiveerd. Dat spreekt mij aan. Ik kan niet wachten om te beginnen bij Quintus”, aldus Vermeer die werkzaam is als sales specialist bij Men At Work.

ALLROUNDER

Coach Jos Klep ontvangt zijn aanwinst met open armen. ,,Bernie is een atletische allrounder die op alle opbouwposities en eventueel in de hoek inzetbaar is. Hij zorgt voor veel variatie in de opbouwrij, waardoor wij er kwalitatief sterk op vooruit gaan.”

Bernie Vermeer is de tiende aanwinst voor Quintus na de handhaving in de BENE-League.

Curescu/Klepke hebben daarmee de selectie voor komend seizoen rond. ,,Dit was de laatste nieuwkomer. We hebben nu voor alle posities in de beide teams een optimale bezetting. We zijn blij dat we zo veel goede spelers hebben kunnen binnenhalen. Zo kunnen we het niveau omhoog brengen.”

De Heulse club komt met de hoofdmacht uit in de BENE-League en met het talententeam in de eredivisie.      

Deel dit bericht