Nieuws

Ook Sander Visser verlaat E&O

In januari meldde E&O nog trots dat de international Sander Visser ook het komende seizoen de groen witte kleuren van de ploeg uit Emmen zou gaan verdedigen, ( wij berichten ) Het kan echter snel verkeren. Na de uittocht van acht spelers  heeft ook de 19-jarige rechterhoekspelers Sander Visser eieren voor zijn geld gekozen.

Twee jaar gelden maakte hij de overstap van de A-jeugd van Houten naar E&O waar hij al snel een basisplaats veroverde. Ook werd hij dit seizoen opgemerkt door de Nederlandse Bondscoach wat hem al een aantal keer een uitnodiging heeft opgeleverd. Komend seizoen verruilt hij dan toch het groen wint van E&O voor het Oranje van Kras Volendam. Daar moet de talentvolle hoekspeler de plaats gaan innemen van de onlangs gestopte Maurits van Buren

Visser ziet Volendam als de ideale vervolgstap in zijn handballoopbaan. "De club is erg professioneel georganiseerd. Ik kijk uit naar de vele kracht- en baltrainingen en de samenwerking met Peter Portengen. Een aantal jongens ken ik al goed, zoals Tim Claessens en Jordy Baijens. En met spelers als Robin Jansen en Gerrie Eijlers is de selectie heel sterk. Ik hoop daarin snel m'n steentje bij te kunnen dragen." 

Deel dit bericht