Nieuws

Op de valreep nog Supersnel Internet op De Kogge

Laatste loodjes bij tweede sporthal VZV

Door VZV- De laatste hand wordt nog aan de luchtbehandeling gelegd door de firma Klaver bij de tweede Sporthal van VZV op Sportpark de Kogge aan de Rijderstraat in ’t Veld. Het optuigen en het inzamelen voor de veiling van zaterdagavond in de nieuwe Sportzaal en het schoonmaken zorgden voor een behoorlijke drukte om alles bij tijds voor elkaar te maken.

En na vijf uur werd er nog tot na tienen door IT bedrijf Solution uit Breezand aan het supersnelle Internet gewerkt, zodat iedereen via de WIFI ook het hele Veiling-gebeuren zou kunnen volgen.

Een primeur! De naam van de koper en het geboden bedrag  van een kavel zijn meteen te zien en te volgen op hun mobile telefoon.

Het nogal haperende internetgebeuren vanaf het sportcomplex is nu van uitzonderlijke kwaliteit. Dus alle sportgebeuren op Sportpark De Kogge is uitstekend te volgen.

De iopbrengst van de veiling, zaterdagavond, bracht ca. 106.000 euro op.

Er waren ruim vijfhonderd mensen op de veiling afgekomen voor de ruim 400 kavels waar aan het einde van dit spectaculaire gebeuren nog een behoorlijk aantal werd toegevoegd. Om 1 uur waren alle kavels op vakkundig wijze aan de man gebracht door de enthousiaste veilingmeesters. Zo werden er onder meer topkavels als een airconditioning voor 4.100 euro verkocht. En ook op diverse verblijven op vakanties in zonnige oorden werd grif geboden. De  huur van twee studiereizen bracht 2.100 en 2.150 euro op, een partij bloembollen ging voor 1.450 euro onder de hamer. Transport van bloembollen naar zuid of west-Friesland of op de kavels van duizend kilo witte kool, daar werd ook gretig op geboden.

Het geld zal worden besteed aan investeringen in het sportcomplex waar anders geen geld voor was geweest, zoals het opknappen van de kantine en andere nodige aanpassingen op Sportpark De Kogge.

Deel dit bericht