Oranje-dames tweemaal tegen Japan

Oranje-dames tweemaal tegen Japan

05 augustus 2018, 20:40 uur

Twee oefenduels in voorbereiding EK 2018

Door Frits Feuler –Het Nederlands Damesteam speelt twee oefenwedstrijden tegen Japan In voorbereiding op het EK2018, in december, in Frankrijk.De ploeg van bondscoach Helle Thomsen ontmoet Japan voor het eerste duel op donderdag 27 september, een dag later volgt de tweede oefensessie in het Indoor Sportcentrum in Eindhoven.

Aanvang van beide duels is telkens 18.30 uur.

De kaartverkoop voor beide duels start dinsdag 7 augustus om 10 uur. De tribunes in het Indoor Sportcentrum Eindhoven zijn verdeeld in vakken met diverse prijscategorieën. Er zijn ook combitickets beschikbaar, die toegang geven tot beide duels.

Japan is een geduchte tegenstander. Tijdens het afgelopen WK in Duitsland stond het in de achtste finale, na zestig minuten, gelijk. In de verlenging lukte het de Oranjedames om de overwinning uit het vuur te slepen: 26-24.

De eerste oefenwedstrijd zal de Nederlandse ploeg – zonder de vorige week gestopte Yvette Broch – verder in volle sterkte aantreden. Tijdens het tweede duel krijgen talenten de kans om te laten zien wat ze in huis hebben. In voorbereiding op het EK wil bondscoach Helle Thomsen iedereen in actie zien. Bij beide wedstrijden is de volledige selectie in de hal aanwezig.

VIP-arrangementen

Voor het eerst is er een beperkt aantal VIP-arrangementen te verkrijgen. Het VIP-ticket is inclusief buffet en drankjes. Daarnaast krijgt men toegang tot de VIP-ruimte, waar de technische staf een voor – en nabeschouwing op de wedstrijd geeft. Men heeft gegarandeerd goede zitplaatsen op de aparte VIP-tribune!

Wil jij er live bij zijn eind september?

Bestel je kaarten hier: https://www.handbal.nl/oranje/kaarten-bestellen/.

Laatste update: 06 augustus 2018, 10:21 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Handbal-direct