Oranjeheren U19 houden nederlaag in tweede oefenwedstrijd beperkt

De Nederlandse handballers U19 hebben ook hun tweede oefenwedstrijd tijdens de trainingsstage in Denemarken verloren. Verloor Oranje dinsdagavond nog met 39-23, woensdagavond bleef de schade na de 19-14 ruststand beperkt tot een nederlaag met elf doelpunten 39-28.

Ondanks dat Oranje met elf doelpunten verloor speelde men een aanmerkelijk betere wedstrijd Er was beduidend minder balverlies en een betere afsluiting gaf het team een boost Jammer dat de eerste tien minuten na rust het team stagneerde maar doet goed keeperswerk vocht men zich ook weer terug. Daarmee kon de staf toch spreken over een prima afsluiting van deze stage in Denemarken

Scores voor Oranje: Florent Bourget-Jans 7, Bram Versteegden 5, Tim Claessens 4, Jeroen Roefs 3, Rick Wielage 2, Lars Kooij 2, Sverre Jansen 2, Marnix Roos 1, Dani Baijens 1, Lex Baas 1.