Nieuws

Paul Coenders gestopt bij Tachos

Tachos moet na een seizoen weer op zoek naar een nieuwe trainer/coach. Paul Coenders is met onmiddellijke ingang gestopt bij Red Rag Tachos. De reden dat de coach zijn vertrek na een seizoen kenbaar heeft gemaakt ligt in het feit dat zijn ambities niet gelijk liggen met die van de club, volgens de coach.

De coach en de club hebben bij zijn aantreden de ambitie uitgesproken om binnen een paar jaar naar de BENE-League te willen promoveren maar Coenders ziet weinig terug van de uitgesproken ambities. Zo wordt de selectie niet uitgebreid ondanks het vertrek van een tweetal basiskrachten, het grote talent Niels Versteijnen en routinier Kevin Okkers, en heeft de club te weinig financiële mogelijkheden om de uitgesproken ambities ook daadwerkelijk te kunnen waarmaken.

Omdat de club niet aan de wensen van Coenders kon voldoen heeft hij het lastige besluit moeten nemen om te stoppen bij de ploeg uit Waalwijk die na een derde plaats na de reguliere competitie op de vierde plaats is geëindigd na de play-offs.  

Deel dit bericht