Nieuws

Portugese topscorer Ribeiro naar Hurry-Up

Van de Redactie - Hurry-Up uit Zwartemeer heeft met Ulisses Ribeiro haar nieuwe aanwinst binnen. De 29-jarige linkerhoekspeler komt over van Madeira SAD en heeft een jaarcontract bij de club uit de BENE-League getekend.

De Portugees staat bekend als een spectaculaire speler en is dodelijk in de afronding. Trainer Joop Fiege: “Ik vind het geweldig dat we een speler van zijn kaliber hebben weten te strikken. Ulisses is razendsnel en erg goed in de afwerking.” In Zwartemeer verwachten ze veel van Ribeiro: “Hij is razendsnel.”

                                            

                                                                Ulisses Ribeiro, foto Hurry-Up

Hurry-Up kwam hem twee jaar geleden op het spoor na de Europese tweeluik tegen Madeira SAD. Ribeiro was destijds één van de uitblinkers aan Madeiriaanse zijde en met 40 treffers één van de topscorers van de EHF Challenge Cup.

De technische commissie van de Zwartemeerse ploeg intensiveerde het contact via zijn vrienden Tiago Azenha en Jose Rolo. Naast het handballen gaat de Portugees aan het werk bij partner Losan Benelux in Emmen.

Suton naar Frankrijk

Tegelijkertijd neemt Hurry-Up afscheid van Sven Suton. Na twee seizoenen maakt de Kroaat de overstap naar de Franse derde divisionist Villeurbanne. Suton kwam in 2018 over van het Griekse Diomidis Argos.

 

Deel dit bericht