Quintus gaat door met Rob Vis en Jack van Lier als trainers

Quintus gaat door met Rob Vis en Jack van Lier als trainers

13 maart 2019, 16:33 uur

AD SPORT / Peter Lotman- Quintus heeft voor komend seizoen Rob Vis en Jack van Lier benoemd als trainers/coaches van het eerste team. Zij gaan na de degradatie uit de BENE-League met het nieuwe team aan de slag in de eredivisie. Vis was al interim-coach sinds het vertrek van het technisch duo Alex Curescu/Jos Klepke. Van Lier had het Opleidingsteam onder zijn hoede.

Manager Marcel de Bakker: “Wij zijn over beide trainers erg tevreden. Rob heeft de afgelopen maanden aangetoond, dat hij een goed contact met de ploeg heeft. Hij heeft het spelplezier teruggebracht. Er zat weer meer spirit in het team. Jack heeft het tweede optimaal laten presteren in de eredivisie. We hebben er alle vertrouwen in om volgend seizoen met dit duo mee te doen om de bovenste plaatsen.”

Rob Vis, in het dagelijks leven projectleider bij installatiebedrijf Van Dijk en Korteland in De Lier, heeft onder moeilijke omstandigheden de hoofdmacht weer op de rails gekregen. “Jammer genoeg hebben we ons niet kunnen handhaven. Het was eigenlijk net te laat. Wél is gebleken, dat er meer in die gasten zit dan er is uitgekomen. Ook volgend seizoen is onze doelstelling: plezier hebben in het spel en punten pakken als sterk collectief.”

Net als Vis is ook Jack van Lier een kind van de club. Beiden hebben al veel functies verricht binnen Quintus en beschikken over de nodige handbal technische ervaring. Van Lier is leraar lichamelijke opvoeding en beschikt net als Vis over het trainersdiploma HT-4.

Laatste update: 13 maart 2019, 16:34 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Handbal-direct