Reserves V&L sneller dan De Sprint

Door De Sprint-  V&L2 wist vanaf het eerste fluitsignaal tot en met de laatste minuut een (te) hoog tempo te spelen. Daardoor liepen de Deurnse dames regelmatig achter de feiten, achter V&L en achter zichzelf aan. Toch wisten ze zich regelmatig zowel aanvallend als verdedigend kranig te weren en de 11-11 ruststand was het resultaat.

Na rust was het De Sprint dat verrassend goed en degelijk van start ging. Echter, echter enkele goede reddingen van de Geleense keepster knakten het Brabantse offensief en vertrouwen.

Beide teams werkten erg hard en De Sprint speelde zich weer terug in de wedstrijd. Echter door het harde werken werden de schoten op doel onnauwkeurig of een te gemakkelijke prooi voor de V&L- keepster.

Over en weer werden nog enkele snelle tegenaanvallen niet tot een goed einde gebracht waardoor er een 23-20 eindstand ontstond.