Nieuws

Rik Stryckers vervangt Peter Lauwen als trainer bij DHW Antwerpen

Na een samenwerking van twee seizoenen met Peter Lauwen moest DHW Antwerpen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen. Lauwen heeft een tijdje terug  aan het bestuur te kennen gegeven dat hij de functie van trainer bij onze club niet meer kan combineren met zijn drukke en gewijzigde werkomstandigheden. Met de pas behaalde nationale titel bij de beloften mogen we van een mooie bekroning spreken. Lauwen zal ook met onze jonge groep nog op een positieve wijze naar het einde van het seizoen toewerken om de competitie op de hoogst haalbare plaats af te sluiten. .

De club moest dus op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen en heeft die ook gevonden: met trots meldt DHW dat Rik Stryckers volgend seizoen als trainer zal fungeren bij DHW United Antwerpen. Stryckers is geen onbekende in de Belgische handbalwereld want hij heeft op dit moment de leiding over de Belgische nationale jongerenselectie “Women 19” en is tevens assistent-trainer van de nationale damesploeg.

Vroeger was hij als speler ondermeer actief bij Meeuwen, Herstal en Initia Hasselt. Meer recent was hij trainer bij Initia Hasselt (heren en dames) en bij de damesteams van Visé en Kortessem. Kortom, Stryckers beschikt als 40-jarige al over heel wat ervaring.  

Deel dit bericht