Nieuws

Robin Gielen: “Een overwinning zou een mooie opsteker zijn”

De handballers van Gilde BT HandbaL Venlo hebben de afgelopen twee wedstrijden tegen Houten thuis en Hellas uit niet dat resultaat behaald waar men vooraf op gehoopt had. Zaterdag wacht er weer een nieuwe kans voor de ploeg van trainer coach Robin Gielen die de twee ploegen onder hem (Swift Arnhem en Hellas) wel steeds dichterbij ziet komen. Een overwinning op Quintus de nummer twee zou de ploeg dan ook wel goed kunnen gebruiken maar Gielen is wat dat betreft ook wel een realist.

“We hebben tegen Houten en Hellas niet goed gepresteerd”, dat moge duidelijk zijn. “Beide wedstrijden waren van onze kant veel te slap en te gelaten”, zo vertelt hij. “Nu komt Quintus op bezoek dat in mijn ogen al het hele seizoen uitstekend presteren. Ook de laatste weken. Ze staan terecht op de tweede plaats, ze winnen al hun wedstrijden. Dat is voor ons dan ook geen prettig vooruitzicht”.

Gielen: “We zitten momenteel in de hoek waar de klappen vallen. En het is nu even moeilijk om daar uit te komen. Er wordt goed getraind en de sfeer in de ploeg is goed alleen blijven de resultaten op dit moment uit. Ik ben er van overtuigd dat de resultaten wel weer gaan komen, maar de vraag is dan altijd wanneer? Wij gaan het Quintus in ieder geval zo moeilijk mogelijk maken zaterdagavond om zo het rotgevoel van afgelopen weken weg te spelen. En gaat dat ook nog met een overwinning gepaard, dan zou dat een nog mooiere opsteker zijn”.

De wedstrijd in sporthal Craneveld in Venlo begint om 20:00 uur en staat onder leiding van de heren Wim Palts en Adrian Tanasescu 

Deel dit bericht