HandbalshopGuus Hölscher Topsport AwardMizuno 2017
Ruud van den Broeck heeft selectie Volendam rond

Ruud van den Broeck heeft selectie Volendam rond

07 juli 2017, 12:45 uur

Met de komst van de 20-jarige keepster Ellen Overman van Westfriesland SEW heeft trainer coach Ruud van den Broeck de damesselectie van Kras Volendam voor het komend seizoen rond.  

Na het kampioenschap in de Hoofdklasse gaat de Noord Hollandse ploeg in oktober haar debuut maken in de tweede divisie. Dat gaat Van Den Broeck met een deels verjongde ploeg doen,  die half augustus aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen gaat beginnen .

Met de komst van Overman heeft hij naast Kelly de Haan, Stephanie Tuijp en Anja schilder zijn de gewenste vier keepsters voor het eerste en tweede teams rond. Daarnaast heeft Van den Broeck vier talentvolle speelsters, één van 14 en één van 15 en twee van 16 jaar bij de selectie gehaald:

“Bibi Bakker, Denise Mol, Marilyn Tol en Sharon Plat maken een bliksemstart tijdens de trainingen” vertelt Van de Broeck. die Anja Tol na haar knieblessure weer ziet terugkeren bij de selectie. “Zij heeft vorig jaar na de voorbereiding moeten afhaken, maar is nu weer helemaal fit”  Volgens de coach staat zij garant met al haar ervaring voor veel extra’s en doelpunten

Ik verwacht veel van de jeugdspeelsters en dat wij straks flink versterkt aan de competitie gaan beginnen, eindigt Van den Broeck. 

Laatste update: 07 juli 2017, 12:52 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt